Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/d/6/9/lodshusets-venner.dk/httpd.www/wp-content/plugins/wr-pagebuilder/core/core.php on line 127 Medlemskab |

Medlemskab

Meld dig ind i Lodshusets Venner!

Alle som har lyst og vilje til at arbejde for Lodshusets Venners formål er velkommen som medlemmer. Et medlemskab koster 200 kr. pr. husstand og medlemskabet giver ret til et fremmøde på Generalforsamlingen hvor husstanden har en stemme. Hvis der ønskes flere stemmer på Generalforsamlingen kan man tegne et personligt medlemskab som koster 200 kr.Vær med til at bevare denne lille natur/kultur perle. Lodshusets venner vil overtage forpligtelserne for vedligehold af dette pragtfulde hus som også er et museum.

Udfyld og send nedenstående hvis du/I ønsker medlemskab:

Jeg vil gerne være medlem
Afkrydsningsfelter *

Indbetaling vi Netbank:

Netbank Konto: 6520 0004158813

Vær med til at bevare denne lille natur/kultur perle. Lodshusets venner vil overtage forpligtelserne for vedligehold af dette pragtfulde hus som også er et museum, det vil koste arbejde og ikke mindst nogle danske kroner. Alt arbejde i Lodshusets venner er på frivillig basis og administrationsudgifterne vil blive holdt tæt på nul. De danske kroner som bliver indbetalt vil blive brugt på vedligehold og drift af Lodshuset.

b Lodshus